• tasolasikuljetukset

  • kuljetus- ja logistiikkapalvelut

  • kuljetus- ja logistiikkapalvelut

  • varastointi ja tavarankäsittely

  • kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Kuljetus- ja logistiikkapalveluT


Okline Oy on kuljetus- ja logistiikkapalveluita tuottava perheyritys joka toimii Euroopan-laajuisesti. Olemme palvelleet asiakkaitamme vuodesta 1954 lähtien. Erityisesti lasin kuljettaminen, käsittely ja varastointi ovat kuuluneet toimintoihimme alusta lähtien jatkuen vahvasti edelleen. Pääkonttori ja varastointitilat sijaitsevat Suomessa, Riihimäellä. Tallinnassa, Virossa, on konttori jonka vastuualueena on Baltian ja Skandinavian välinen liikenne.

NELJÄNkymmenen auton voimin


Yritysryhmään kuuluu Suomessa Okline Oy, LJ-Logistics Oy ja Eestissä Oklinest Oü. Kuljetuspalveluita tarjoamme neljänkymmenen auton voimin. Perävaunuja käytössämme on sata. Lisäksi tavarankäsittelyyn tarvittavat trukit ja pyöräkuormaajat kuuluvat kalustoomme.

Kokonaislogistisia palveluja


Haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaislogistisia palveluja. Kustannustehokkaan logistiikan tuottaminen tavaran tuotannosta kuljetuksen ja mahdollisen varastoinnin ja jatkokäsittelyn kautta loppukäyttäjälle on ominta aluettamme.

Mikäli haluat tietää lisää logistiikkapalveluistamme, ole hyvä ja tutustu tämän sivuston sisältöön tai ota yhteyttä.

Kuljetukset Skandinavian alueille


Kuljetukset suuntautuvat tällä hetkellä kotimaan lisäksi pääosin Skandinavian alueille. Manner-Euroopassa kuljetukset ulottuvat aina Italiaan ja Englantiin asti.

Baltian ja Itä-Euroopan maihin Oklinen autoja suuntaa viikottain.